FloorBall

Nyhed!
Floorball Broby if
Floorball / indendørs hockey i Brobyværkhallen Er du til hurtigt spil, teknik og spænding, så kunne hockey måske være noget for dig ­ Vi har stave og bolde klar.

Der startes ud på motionsplan i alderen M/K fra 10 til 16 år, hvor der både er plads til humor, men også til at få sveden frem. Lyder det spændende, så find skoene frem og mød op hver fredag fra kl. 15.00 – 16.00.
Første gang er den 17. august 2018 og slutter den 14. juni 2019.

Pris: 180 kr. for hele sæsonen.

Har du spørgsmål, så kontakt: Klaus Ilsøe Nielsen. Tlf. 20 76 26 44

Handelsbetingelser http://www.broby-if.dk/handelsbetingelser/