+Piger

Er du en plus-pige, som gerne vil motionere sammen med andre plus-piger, så får du nu muligheden. Et nyt lukket hold er under planlægning. Et hold, som kun er for piger/kvinder, som gennem årene har fået lidt for mange kilo på sidebenene. Et hold, hvor dit BMI skal være på 28 eller derover.
Du skal endelig komme, hvis du har: · lyst til at røre dig · lyst til at tabe dig · lyst til at have det sjovt samtidig med at du bestiller noget · tid til at træne 1 – 2 gange om ugen
Du vil blive introduceret til forskellige former for motion, som findes i området. Det kan bl.a. være: spinning, løb, motionscenter, træning på bold og crossgym.
Der vil i forløbet også blive et foredrag, hvor der lægges vægt på kost og ernæring.
Holdet vil først starte op i januar 2018. Og det forventes at slutte i april/maj. Ved opstart vil der foreligge et program for sæsonen. Da holdet kun bliver oprettet, hvis der er nok tilslutning, er du velkommen til at melde dig til i løbet af efteråret. Der skal mindst være 12 deltagere. Plus Pige holdet vil starte op i Brobyværkhallen og du kan tilmelde dig til Pia Huth på 21 43 60 12. Du er også velkommen til at ringe og stille spørgsmål.
Broby Fritidscenter og Brobyværkhallen

Pris: 375 kr.

Handelsbetingelser:http://www.broby-if.dk/handelsbetingelser/