Indbetalte beløb, delvis brugte medlemskaber og klippekort tilbagebetales som udgangspunkt ikke. I særlige tilfælde kontaktes kassereren på kasserer@broby-if.dk. Andre kontaktoplysninger findes på hjemmesiden www.broby-if.dk

Alle medlemskaber, klippekort og armbånd er personlige, og må ikke gives eller lånes til andre. Ændringer i et medlems oplysninger, såsom mail, telefonnumre, adresse etc. skal enten rettes online på www.fmk.halbooking.dk, eller ved henvendelse til et medlem af bestyrelsen. Det er til enhver tid medlemmets eget ansvar, at oplysningerne er korrekte.

Køb og betaling

Alle medlemskaber købes på www.fmk.halbooking.dk. Et medlemskab løber til den betalte periode/klip udløber jævnfør ovenfor skrevne. Det er de på www.fmk.halbooking.dk skrevne priser, der er gældende, og der kan som udgangspunkt ikke fraviges fra disse. Der tages forbehold for prisændringer. Der er normalt pristilpasning én gang om året.

Ved betaling fraskrives de 14 dages fortrydelsesret. Bemærk dog at der ved de fleste medlemskaber er en gratis prøveperiode/time.

Deltagelse i foreningen er momsfrit, og dermed er medlemskab i foreningen også momsfri.

Betalingsmetode

Betaling kan kun foretages via www.fmk.halbooking.dk med Dankort, VISA/Dankort, VISA, MasterCard, Visa Electron og Maestro.

Medlemskaber, der er betalt med girokort via Nets før 30. juni, hvor denne betalingsform ophører, løber i den tid, der er betalt for.

Kontanter modtages ikke.

Betaling unge under 18 år

Unge under 15 år er velkomne til holdtræning. Det er forældrene, som med deres kort betaler for holdtræning.

Der er ikke adgang for den enkelte i Motionscentret, så længe man ikke er fyldt 15 år.

Unge, der er fyldt 15 men ikke 18, er velkomne i Motionscentret, men det er forældrene, der jævnfør overstående betalingsmuligheder med deres kort betaler.

Broby i maj 2017