HVIS DU VIL VÆRE MEDLEM, SKAL DU:

Være enig i vores vedtægter og værdigrundlag, som du finder her.

Indmeldelsen består af to dele – du er meldt ind, når begge trin er gennemført.

1. Opret en profil og indtast dine stamoplysninger
  2. Vælg det ønskede abonnement, log på og tast dine kortoplysninger

Før begge dele er gennemført, kan man ikke træne!

Dit kontingent dækker træning.

Prøvetræning

Foreningen tilbyder 4 prøvetræninger, hvor du kan prøve om sporten er noget for dig.
Efter prøveperioden skal der betales kontingent.

INDMELDELSE:

Du kan betale med alle typer kort dog ikke med mobilepay. Betalingen er gældende for en sæson og fornys automatisk den 1.9. hvert år. Du har selv ansvaret for at melde dig ud, hvis du ikke længere ønsker at være medlem i Broby IF.

Vælg det ønskede abonnement, log på og tast dine kortoplysninger: