Indoor Cycling – book en plads!

Tilmelding til Indoor Cycling

Du er medlem og vil booke en plads
Når du er meldt ind på et Indoor Cycling hold, kan du booke en plads herunder ved at logge ind med din e-mail eller mobilnummer og din adgangskode.

Prøvetimer

Du har mulighed for 3 gratis Indoor Cycling timer inden du beslutter om du vil melde dig ind. Hvis du vil benytte dig af prøvetimer, bedes du kontakte instruktøren, på det hold, du gerne vil prøve. Så tilmelder de dig.

Kontaktinformation – instruktører:

• Bjarne Heck / 21444493 / bjarne@heck.dk
  • Finn Bojel / 40168168 / fyen@mail.dk
  • Katja Bigand Westphal / 40794569 / katja.westphal@yahoo.dk
  • Klaus Ilsøe Nielsen / 20761644 / malerklaus@hotmail.com
  • Lene Heck / 21456050 / lene@heck.dk
  • Maria søgaard larsen / 30293399 / maria.chef@hotmail.com
  • Steffen Christiansen / 20662358 / steffen.christiansen2@gmail.com

Du er ikke medlem og vil booke en plads

Hvis du ikke er meldt ind, har du stadig mulighed for at deltage i Indoor Cycling hold. Det koster 50 kr. pr. gang.

For at kunne booke en plads på et Indoor Cycling hold, skal du være oprettet med en profil i foreningen, KLIK HER FOR AT OPRETTE DIG!

Annullering
Du kan annullere din booking op til 2 timer før timen afvikles.

Timen kan aflyses ved færre end 5 deltagere. I så fald aflyses timen af instruktøren min. 2 timer før. Deltagerne får besked via sms.

Venteliste
Hvis alle pladser er optagede, har du mulighed for at booke en plads på venteliste. Så får du automatisk besked på sms og e-mail, hvis du bliver tilbudt pladsen. Når du har fået tilbudt pladsen, skal du bekræfte den.