Iyengar Yoga

Om lyengar Yoga
Iyengar yoga lægger vægt på at skabe balance mellem styrke og smidighed i krop og sind. Dette opnås gennem en række forskellige asanas (stillinger), hvor præcision og sværhedsgrad stiger med tiden, og asanas udføres så anato­ misk korrekt som muligt.

Iyengar® metoden er opbygget, så der især i begyndelsen lægges stor vægt på stående stillinger, dels for at styrke og smidiggøre kroppen dels forberede den til de mere krævende stillinger, som for eksempel omvendte, siddende og bagud bøjninger. Gennem regelmæssig træning udvikles en sund balance mellem fleksibi­ litet, styrke, udholdenhed og afspænding.

En stabil yogapraksis åbner også op for fokus på åndedrættet. Åndedrætstræ­ ning kaldet Pranayama øger bevidsthe­ den omkring åndedrættet, medvirker til koncentration og fokus og regelmæssig udførelse af Pranayama medvirker derfor til at skabe indre ro og styrke nervesystemet.

Desuden gør følgende elementer Iyngar Yoga til noget særligt: Præcision
­ redskaber ­ Sekvensering og Stabilitet.

Ønsker du at vide mere om lyengar yoga, kan du læse mere på lyfdk.dk

Undervisningen foregår torsdage 16.30­ til 17.45 ­ du skal medbringe be­hageligt tøj, et godt fast tæppe og en yogamåtte.

Første gang torsdag den 30. august 2018 og sidste gang torsdag den 30. maj 2019.

Sted: I Brobyværkhallen – sportsfladen
Pris: kr. 800