Linedance

33b4a0ebdf-LinedanceLinedance danses til festligt country musik. Der findes også danse til: Valse rytmer, cha cha, rumba, disco rytmer, men allerflest til den gode gamle country & western stil. Ens for alle danse er, at vi danser til glad musik der fanger og inspirerer.

Linedance kan læres af alle.

Alder er stort set underordnet. Du skal blot kunne holde takten.
Linedance danses uden partner og danses på række (lines). Det er en danseform for alle der kan lide, at bevæge sig til musik. Det er rigtig god motion, både for krop og sjæl.
Det er en sjov og hyggelig måde, at være sammen med andre mennesker på, og linedance er et rigtig godt alternativ, hvis du kan lide at danse og ikke har en fast partner, netop fordi vi danser solo.

Der kræves ikke noget specielt udstyr for at danse linedance. Det vigtigste er, at du har noget tøj på som du befinder dig godt i, samt at skoene er med lædersåler, eller en anden glat sål. Kondisko er ikke velegnede.
Der findes mange tusinde forskellige danse på forskellige niveauer.

Her i Brobyværkhallen danses der på to niveauer begynder og øvet.

Torsdage fra 18.00 – 19.00 begynder og 19.00 – 20.00 øvet.

Den nye sæson starter torsdag den 6. september 2018.

Pris kr. 750

Instruktør: Lisbet Andersen

KORT SAGT – Hvis man gerne vil bevæge sig til god musik sammen med andre fælles interesserede, hygge sig med andre, eller måske for motionens skyld, så er linedance en RIGTIG god måde, at få dækket behovet på. Vi glæder os til, at se netop dig.

Indmeldelse:

Vilkår:

Du kan betale med alle typer kort dog ikke med mobilepay. Betalingen er gældende for en sæson og fornys automatisk den 1.9. hvert år. Du har selv ansvaret for at melde dig ud, hvis du ikke længere ønsker at være medlem i Broby IF.

Trin 1 – Opret Profil:

OBS!! Når du trykker på Opret Profil og indtaster oplysninger på det nye medlem, skal du bruge det samme mobilnummer ved BÅDE telefon og mobil!
Skriv venligst den e-mailadresse, som klubben skal kontakte jer på ift. medlemstilbud, ændring af kortoplysninger mm.

Trin 2 – Betal kontingent

Vælg det ønskede abonnement, log på og tast dine kortoplysninger.
Handelsbetingelser

Oplever du nogle former for problemer, så kontakt én fra bestyrelsen på listen nedenfor, så hjælper vi med et smil hurtigst muligt.