Løb

81D_7152LøbeklubBrbyVærkx
Planen for de næste uger:
vi løber skiftevis i byerne sidste onsdag i måneden.

Broby Skovløb den første lørdag i november – tilmelding til 2018 er åben
Resultater fra 2017

• Løb hver uge
    I løbeklubben under Broby Idrætsforening er der løb hver mandag klokken 18.00. De ca. 20 løbe­re mødes ved Brobyværkhallen, og efter fælles
    opvarmning løbes der på ruter, der er mellem 1 km og 15 km delt op mellem begynder og øvede.Du hjælpes godt i gang, så du får en god målsæt­ ning med din træning. Der er løbelege, interval løb, styrketræning i løb, hvor hele kroppen bliver rørt. Dette kan også prøves om onsdagen klokken 18.00 foran Brobyværkhallen.Stierne i skoven ved hallen er blevet opgraderet med rigeligt grus.Træner er Lenny Pedersen, mobil 26 99 00 18 eller facebook, løb 5672.Lenny deltager regelmæssigt i DGI kursus, så løbeklubben er hele tiden opdateret med det seneste i løb.
    Kontingentet er pr. kalenderår:  2019 kr. 160.Det femte Broby Skovløb finder sted lørdag den 3. november 2018. Mere herom senere.

Om vinteren fra oktober til marts deltager en del af løberne i DGI-Crossløb 4 og 8 km.  Se mere her

Brobyskovløb I 2014  startede vi en ny tradition, nemlig skovløbet. Det var en bragende succes med 161 glade deltagere i strålende solskin. Vi gentager selvfølgelig successen og du kan  følge med her på siden. Broby Skovløb er første lørdag i november.

Link til små video klip over ruterne: https://youtu.be/KdoPPsioP50

Billeder af Broby Skovløb https://www.facebook.com/groups/lob5672/

Billeder fra Broby Skovløb 2016
Resultater fra 2016