+Piger

Plus Pige
Er du en plus­pige og har lyst til at træne sammen med andre plus­piger, så kig forbi.

Der vil være træning 1 ­til 2 gange om ugen fordelt på forskellige dage og tidspunkter. Der vil ligge et nogenlunde fast program ved opstart. Du vil komme til at prøve forskellige idrætsgrene, som findes i Broby IF.

Det er et krav, at du har et BMI på 30 eller derover, og at du har lyst til at bevæge dig og have det sjovt.

De første 4 gange vil være mandage kl. 19 – 20. Da det kun er 2. sæson, vi har dette hold, er tilmelding nødvendigt. Der skal minimum være 12 deltagere og gerne flere, før holdet oprettes.

Instruktør Pia Huth 21 43 60 12
Sted: Brobyværkhallen – Sportsfladen
Pris kr. 475
Efterår start 24.9.18 – 17.12.18
Forår start d. 7.1.19 – 1.4.19.

Handelsbetingelser http://www.broby-if.dk/handelsbetingelser/