Ryghold

Træning for ryg-mave-balle-lår

Rygholdet går nu ind i den 14. sæson. Der har gennem årene været god opbakning til træningen, som varierer mellem lettere styrketræning, stabilitetstræning samt balancetræning.
En del af træningen foregår på fysio­balls (store bolde), men der kan også forekomme brug af andre redskaber. Undervejs får vi også brugt både snakke og lattermusklerne.

Hvis du har lyst til at prøve, er du velkommen til at komme forbi og prøve et par gange.

Sted: Brobyværkhallen ­- Sportsfladen
Træningstid: mandage kl. 17.45 ­ 18.45
Instruktør: Pia Huth / 21 43 60 12
Start: mandag den 24. september 2018
Sidste gang: mandag den 8. april 2019

Pris for hele sæsonen: kr. 650

Handelsbetingelser http://www.broby-if.dk/handelsbetingelser/

Oplever du nogle former for problemer, så send en mail til formandbrobyif@outlook.dk, så hjælper vi med et smil hurtigst muligt.

ryg